Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Servicii Traduceri Autorizate

 

 

Biroul nostru de traduceri vã propune servicii complete si profesioniste de traduceri legalizate, servicii de interpretariat cât şi realizarea de traduceri notariale si traduceri urgente.

 

Traduceri Autorizate
Biroul nostru va ofera servicii de traduceri autorizate si translatie din/in limba Engleza, Franceza, Italiana, Spaniola, Germana, Rusa, Olandeza, ,Chineza, , Turca, , Portugheza , acoperind urmatoarele domenii: economic, juridic, financiar, tehnic, medical, general.
Avand în vedere importanţa documentaţiei tehnice, ne vom adapta întotdeauna solicitărilor şi exigenţelor dumneavoastră pentru a vă oferi cel mai bun raport calitate/preţ.
Unul din avantajele oferite de noi consta in posibilitatea primirii documentelor dumneavoastra pe e-mail, fax, suport magnetic, etc. Puteti face o cerere de oferta direct de pe site-ul nostru, aceasta urmand a fi analizata si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp, direct pe adresa dvs. de e-mail sau telefonic. Documentele finalizate va pot fi trimise in acelasi mod sau predate pe suport de hartie sau suport magnetic.

 

Legalizari
Legalizarea la cerere (legalizarea notariala) este tarifata separat in conformitate cu taxele si tarifele notariale nepercepandu-se nici un comision din partea firmei noastre.

 

Tehnoredactare
Pentru traducerile efectuate de catre firma noastra, acest serviciu este furnizat GRATUIT.
Pentru comenzi doar de tehnoredactare, pretul este de 5 RON/pagina

Traduceri Autorizate Acte
Traduceri Autorizate Juridice
Traduceri Autorizate Economice
Traduceri Autorizate Bancare
Traduceri Autorizate Financiare
Traduceri Autorizate Contabile
Traduceri Autorizate Comerciale
Traduceri Autorizate in domeniul Transporturilor
Traduceri Autorizate Medicale
Traduceri Autorizate Tehnice

 

(Click pe link-urile de mai sus pentru mai multe detalii)